Aktualizacja map amundsen

Dyskusje na temat Škody Karoq I generacji (2017-)
kerajnt
Posty: 45
Rejestracja: 02 lis 2018, 19:47
Samochód: Karoq Style 1.6 tdi dsg

Re: Aktualizacja map amundsen

Post autor: kerajnt » 07 lis 2019, 9:24

Witam wiadomo jakie zmiany wnosi .

Sponsor

Re: Aktualizacja map amundsen

Sponsor


Shadoon
Posty: 388
Rejestracja: 05 paź 2018, 22:29
Samochód: Škoda Octavia 1.4 TSI manual

Re: Aktualizacja map amundsen

Post autor: Shadoon » 07 lis 2019, 10:38

kerajnt pisze:Witam wiadomo jakie zmiany wnosi .
Pytasz, czy stwierdzasz? ;-) Szczegółów nie znam, co wnosi ten update, ale pewnie jakieś nowe odcinki dróg :-)

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka



kerajnt
Posty: 45
Rejestracja: 02 lis 2018, 19:47
Samochód: Karoq Style 1.6 tdi dsg

Re: Aktualizacja map amundsen

Post autor: kerajnt » 07 lis 2019, 19:51

Pytam ....

Shadoon
Posty: 388
Rejestracja: 05 paź 2018, 22:29
Samochód: Škoda Octavia 1.4 TSI manual

Re: Aktualizacja map amundsen

Post autor: Shadoon » 09 lis 2019, 15:06

:-)

Shadoon
Posty: 388
Rejestracja: 05 paź 2018, 22:29
Samochód: Škoda Octavia 1.4 TSI manual

Re: Aktualizacja map amundsen

Post autor: Shadoon » 16 lis 2019, 6:46

Liczyłem, że poprawią wskazania ograniczeń prędkości, ale niestety... O ile kamera koryguje je dobrze rozpoznając znaki, to dane w nawi są wciąż błędne. W centrum miasta (np. Al. Jerozolimskie w W-wie) pokazuje 100 km/h, dopoki nie zobaczy znaku. Denerwujące.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka


Marcus
Posty: 100
Rejestracja: 22 kwie 2018, 23:25
Lokalizacja: Beskidy
Samochód: Karoq 1.5 TSi DSG 4x4

Re: Aktualizacja map amundsen

Post autor: Marcus » 22 lis 2019, 13:04

Shadoon pisze:
16 lis 2019, 6:46
Liczyłem, że poprawią wskazania ograniczeń prędkości, ale niestety... O ile kamera koryguje je dobrze rozpoznając znaki, to dane w nawi są wciąż błędne. W centrum miasta (np. Al. Jerozolimskie w W-wie) pokazuje 100 km/h, dopoki nie zobaczy znaku. Denerwujące.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
No niestety przez to system jest całkowicie bezużyteczny. Jak ma podawać błędne dane to chyba lepiej żeby nie podawał żadnych. U mnie jest to samo w mieście pokazuje czasem 90, na Ekspresówce jak mu pasuje czasem 50 czasem 90. I bynajmniej nie są to nowe trasy.

ODPOWIEDZ