Brak radia internetowego
-
PrzemasCeli
- Samochód: Karoq Style 1.5 TSI DSG
Re: Brak radia internetowego
Radio DAB to radio cyfrowe nadawane naziemnie tak jak radia analogowe. Radio internetowe to radio nadawane poprzez sieć internetową.
-
langolier
- Samochód: Karoq 2023 1.5TSI, DSG, Style + dodatki
DAB to nie jest radio internetowe, tylko cyfrowe, czyli krótko mówiąc w skrócie - o lepszej jakości niż FM.
Do jego odbioru wystarcza odpowiedni odbiornik, który nie potrzebuje do tego internetu.
Do jego odbioru wystarcza odpowiedni odbiornik, który nie potrzebuje do tego internetu.
Aaa, OK, dzięki za wyjaśnienie. Po prostu standardowo korzystam z radia fm lub pendrive'a, a wczoraj zerknąłem na DAB.PrzemasCeli pisze: ↑29 maja 2025, 16:19 Radio DAB to radio cyfrowe nadawane naziemnie tak jak radia analogowe. Radio internetowe to radio nadawane poprzez sieć internetową.
HDK ZdZN
Sportline 2,0 TSI.
Sportline 2,0 TSI.
Przy okazji spróbuję włączyć i dam znać. Do tej pory faktycznie nie włączałem, ale widziałem, że jest ta funkcja.
HDK ZdZN
Sportline 2,0 TSI.
Sportline 2,0 TSI.
Na razie radio internetowe nie odbiera. Po wybraniu WEB na środku ekranu pojawia się napis "audials", a po kilku minutach pobierania pojawia się komunikat "Radio internetowe jest obecnie niedostępne. Spróbuj ponownie za chwilę."
HDK ZdZN
Sportline 2,0 TSI.
Sportline 2,0 TSI.