Regulamin forum
To jest miejsce do prezentacji Waszych samochodów!
Obowiązuje tylko jedna reguła: proszę o zamieszczenie przynajmniej jednego zdjęcia samochodu. Tematy bez zdjęć będą monitorowane przez moderatorów a ostatecznie usuwane.
kamska pisze: ↑01 lis 2023, 21:25
Piękna, też rozważałem ten kolor. Czarny znaczek na masce był czy zmieniłeś?
Taki czarny znaczek sprzedaje ASO Skoda na ul. Bricknera we Wrocławiu. Zamawiają nowy znaczek, lakierują go na czarno i wymieniają za dodatkową opłatą- wygląda dużo lepiej niż normalny, szczególnie w wersjach sportline z czarnymi dodatkami.
kamska pisze: ↑01 lis 2023, 21:25
Piękna, też rozważałem ten kolor. Czarny znaczek na masce był czy zmieniłeś?
Taki czarny znaczek sprzedaje ASO Skoda na ul. Bricknera we Wrocławiu. Zamawiają nowy znaczek, lakierują go na czarno i wymieniają za dodatkową opłatą- wygląda dużo lepiej niż normalny, szczególnie w wersjach sportline z czarnymi dodatkami.
Dzwoniłem, rozmawiałem z ludzmi co słyszeli z opowieści że coś takiego robią. Dział cześći zamiennych twierdzi że sprzedaje znaczek dział" detaling", dział " detaling" spycha na dział części, ale jak dostanie taki znaczek to naklei go za 250zł.
Jeżeli robią problem, zamów taki znaczek w ASO albo taniej z neta, daj swojemu mechanikowi żeby pomalował to na czarną perłę i założył. Trzeba nowy znaczek zamówić bo stary po demontażu nadaje się do śmieci.
Jestem w trakcie samodzielnej wymiany znaczka.
Jest tego pełno na Ali za tanie pieniądze
Pierwszy co prawda nie pasuje, ale czekam na kolejny.
(Po FL znaczek jest zaokrąglony)
React pisze:Jestem w trakcie samodzielnej wymiany znaczka.
Jest tego pełno na Ali za tanie pieniądze
Pierwszy co prawda nie pasuje, ale czekam na kolejny.
(Po FL znaczek jest zaokrąglony)
Wrzucę foty po wymianie
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trochę zabawy, ale efekt zadowalający
I stary znaczek jak nowy, wystarczy odpowiednia metoda ściągania