Czerwony Kurak
Regulamin forum
To jest miejsce do prezentacji Waszych samochodów!
Obowiązuje tylko jedna reguła: proszę o zamieszczenie przynajmniej jednego zdjęcia samochodu. Tematy bez zdjęć będą monitorowane przez moderatorów a ostatecznie usuwane.
To jest miejsce do prezentacji Waszych samochodów!
Obowiązuje tylko jedna reguła: proszę o zamieszczenie przynajmniej jednego zdjęcia samochodu. Tematy bez zdjęć będą monitorowane przez moderatorów a ostatecznie usuwane.
Re: Czerwony Kurak
Z racji braku dzieci i futrzaków z tapicerka nie ma najmniejszego problemu i zdecydowanie polecam. Moim zdaniem bardzo fajnie wygląda jasne wnętrze z ciemną podsufitką. Co do DSG to nie mam większych zastrzeżeń poza jednym - trzeba się było nauczyć ruszać bo ma tendencję do zrywania przyczepności przy starcie 
Dzięki. Ponoć jest już w ASO nowy soft, może pomoże na te "zrywanie asfaltu". Szerokości!hygge pisze:Z racji braku dzieci i futrzaków z tapicerka nie ma najmniejszego problemu i zdecydowanie polecam. Moim zdaniem bardzo fajnie wygląda jasne wnętrze z ciemną podsufitką. Co do DSG to nie mam większych zastrzeżeń poza jednym - trzeba się było nauczyć ruszać bo ma tendencję do zrywania przyczepności przy starcie
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Dzwoniłem do ASO dwa lub trzy dni temu umówić się w sprawie "piszczacej" kierownicy i przez telefon pani poinformowała że na razie nie ma zaplanowanych żadnych akcji dla mojego auta.
Może na miejscu jak będziesz i wspomnisz o nowej wersji softu do ecu to wgrają. Z tego co czytałem aso w PL dostało je w tym tygodniu. Piszczy kierownica?hygge pisze:Dzwoniłem do ASO dwa lub trzy dni temu umówić się w sprawie "piszczacej" kierownicy i przez telefon pani poinformowała że na razie nie ma zaplanowanych żadnych akcji dla mojego auta.
- Andrew1962
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5
Miałem też jasną tapicerkę w swojej Insignii (patrz zdjęcie) i póki była w miarę nowa, powiedzmy do ok. 3 lat to było OK ale z czasem zaczynała zmieniać swój kolor także szamponu coraz częściej musiałem używać. Szczególnie wrażliwa jest na jeansy, również te markowehygge pisze: ↑12 kwie 2019, 18:53 Z racji braku dzieci i futrzaków z tapicerka nie ma najmniejszego problemu i zdecydowanie polecam. Moim zdaniem bardzo fajnie wygląda jasne wnętrze z ciemną podsufitką. Co do DSG to nie mam większych zastrzeżeń poza jednym - trzeba się było nauczyć ruszać bo ma tendencję do zrywania przyczepności przy starcie![]()
Pozdrawiam

Kierownica ostatnio zaczęła dziwnie skrzypiec/piszczeć w momencie wykonania pełnego obrotu a prawo lub lewo i powiem szczerze że przy manewrowaniu mnie to bardzo irytuje. Dodatkowo zaczęła się odzywać półka z tylu bagazniku więc poproszę żeby rzucili okiem, bo wcześniej nie było z nią najmniejszego problemu podczas jazdy.Shadoon pisze: ↑12 kwie 2019, 19:01Może na miejscu jak będziesz i wspomnisz o nowej wersji softu do ecu to wgrają. Z tego co czytałem aso w PL dostało je w tym tygodniu. Piszczy kierownica?hygge pisze:Dzwoniłem do ASO dwa lub trzy dni temu umówić się w sprawie "piszczacej" kierownicy i przez telefon pani poinformowała że na razie nie ma zaplanowanych żadnych akcji dla mojego auta.
Miałem coś takiego w Peugeot, okazało się, że końcówka drążka kierowniczego miała fabrycznie za sucho. 20 minut i było po temacie.hygge pisze:Kierownica ostatnio zaczęła dziwnie skrzypiec/piszczeć w momencie wykonania pełnego obrotu a prawo lub lewo i powiem szczerze że przy manewrowaniu mnie to bardzo irytuje. Dodatkowo zaczęła się odzywać półka z tylu bagazniku więc poproszę żeby rzucili okiem, bo wcześniej nie było z nią najmniejszego problemu podczas jazdy.Shadoon pisze: ↑12 kwie 2019, 19:01Może na miejscu jak będziesz i wspomnisz o nowej wersji softu do ecu to wgrają. Z tego co czytałem aso w PL dostało je w tym tygodniu. Piszczy kierownica?hygge pisze:Dzwoniłem do ASO dwa lub trzy dni temu umówić się w sprawie "piszczacej" kierownicy i przez telefon pani poinformowała że na razie nie ma zaplanowanych żadnych akcji dla mojego auta.
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
Fajna fura, jasne wnętrze robi robotę jak dla mnie. Czerwony kolorek pasuje do tej buty.
Szerokości i bezawaryjnosci.
Szerokości i bezawaryjnosci.