Tak, ale Pan w lakierni twierdzi ze jest tańszy do lakierowania niż metalik wiec jest plusGoska pisze:Emilia3333 pisze: ↑19 gru 2019, 12:57O ryskach to ja słyszeć nie chceGoska pisze:Sewerti,
a możesz coś napisac o tym w kolorze w praktyce tzn. czy bardzo widać zabrudzenia i drobne zarysowania?
Tez oczekukę na Karoqa w tym kolorze- moj wybór też wzbudził wiele kontrowersji w otoczeniu. Ostatnio ktoś nastraszył mnie że bardzo będzie widać na nim wszystkie zarysowania. Kolor mogę jeszcze zmienić więc proszę o radę.![]()
Jeśli chodzi o brud to tak,baaardzo się brudzi. Trudno się myje. Wyszukiwałam myjni z aktywna piana, bo domyć kurz i błoto to dramat. Mimo to nie zamieniłabym koloru![]()
Tego sie właśnie obawiałam
Serce mówi żeby brać steel jednak rozum...![]()
Panowie na myjni też mnie dziś przestrzegali przed tym lakierem. Podobno (niestety) jest bardziej podatny na zarysowania

A i jest jeszcze jedna rzecz z której bym nie zrezygnowała, nie wiem jak ty, ale ja nie mam garażu, parkuje na działce. W aucie mam webasto. Włączam 10min przed wyjściem z domu i szyby rozmrożone w środku cieplutko... mmm i jeszcze elektryczna klapa bagażnika.... ekstra sprawa. Gdybym miała wybierać oddałabym smartlinka i aktywne zegary dla tych dwóch rzeczy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk