Jazda próbna

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Karoqa
hygge

Jazda próbna

Post autor: hygge »

Hej,

Zastanawiam się nad jedną rzeczą - kilka osób na forum pisało, że udało im się dostać Karoq'a na dłuższe jazdy testowe typu weekend. Czy jest to popularna praktyka wśród salonów czy raczej nieliczni decydują się na takie rozwiązanie?

Powiem szczerze, że byłem na dwóch jazdach testowych ale zazwyczaj odbywają się one w mieście i cięzko ocenić jak auto będzie spisywalo się w trasie itp.

Czy możecie podpowiedzieć jak rozmawiać z Dealerem aby móc zrobić Karoqiem trochę dłuższą trasę? :)

Z góry dzięki!

Sponsor

Kalinski

Jazda próbna

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Jazda próbna

Sponsor

AUTO-PAK

Darek

Re: Jazda próbna

Post autor: Darek »

Dealer (Krotoski-Cichy) sam mi zaproponował. Brałem auto dwa razy, bo dobierałem opcję Blind Spot Detection. Na weekendy trzeba się wcześniej zapisywać. Jest też opcja popołudnie do rana.

Podpisuję umowę, w której dwa najważniejsze punkty to pokrycie szkód do 1000 PLN z własnej kieszeni i maksymalnie 300 km do przejechania.

hygge

Post autor: hygge »

@Darek - dzięki piękne za info! :)

PanPyś
Samochód: Karoq 1.5 TSI DSG Style MY2019

Post autor: PanPyś »

Fimot Ełk
Umowa użyczenia, sobota 14.00-poniedziałek 8.00, pokrycie szkód z własnej kieszeni, 300 km limitu
Bez problemu, trzeba się tylko wcześniej umówić. Nie było problemu ze ściągnięciem samochodu w innej specyfikacji z salonu dealera oddalonego o 40km.

Robik99

Post autor: Robik99 »

Czyli samochody z AC?

ODPOWIEDZ