Gratulacje, pochwal się jak dostanieszMusiCManiaC pisze: ↑02 mar 2018, 15:52 Ateca 1.4 Tsi zamówionaodbiór za dwa tygodnie, pozdrawiam właścicieli kuraków papa.
Czas oczekiwania na Karoqa
-
marcin
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5TSI 150KM
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Ateca jest jednak sporo droższa. Wersja wyposażenia podobna do Karoqa, który zamówiłem cennikowo wyszła mi 133 500 zł. Karoq był 10 tys. zł tańszy.
Chyba, że poziom rabatowania jest inny i finalnie po rabatach cena wyjdzie podobna.
Chyba, że poziom rabatowania jest inny i finalnie po rabatach cena wyjdzie podobna.
Ambition bez żadnych dodatków zamówiony w połowie stycznia, za 3 tyg ma być na 100% jak twierdzi dealer.
Style 1.5TSI DSG + opcje - zamówiony w Sobotę 3.03. Jak narazie czas oczekiwania nieznany 
- Lucien
- Samochód: VW Tiguan 2.0 TSI 4x4 190KM
Jak patrzę na ilość Tiguanów z 2017 dostępnych od ręki, i to takich od 160 do 220 tysięcy, to się zastanawiam czy jakaś ręka z Wolsburga nie steruje czasem realizacji zamówień na Karoqa i Atece.
-
M a r c i n
- Samochód: WRX STI 04', Corolla TS 02', Scala 19'
Moim zdaniem to po prostu prawo Rynku. Po co płacić więcej za tą samą technologię i jakość?
Planujesz zakup samochodu?
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
VW dostał mocno po d..pie po ostatnich wydarzeniach. Skodę to ominęło. Plus dodatkowo tak jak pisze Marcin po co przepłacać za znaczek.
Przed zamówieniem Karoqa obejrzałem dokładnie i odbyłem jazdę testową Tiguanem. Nie czułem żadnej przewagi VW na Skodą.
Przed zamówieniem Karoqa obejrzałem dokładnie i odbyłem jazdę testową Tiguanem. Nie czułem żadnej przewagi VW na Skodą.
Witam, zamówiony w listopadzie 2017 Karoq 1,5 DSG Style plus dodatki już "zamrożony" do produkcji. Przybliżony termin to 16 tydzień. Podobno w marcu jest przerwa technologiczna? Ciekawe czy nie będzie więcej opóźnień?