Jest taka opcja. Dostałem zdjęcia od dealera, ale jednak zdecydowałem, że czarny MIX wygląda lepiej.
Zdziwiłem się, że wzór jest inny, nie tylko kolor.
@zagi : Możemy prosić o zdjęcie całego siedzenia z zagłówkiem? Dzięki
Weronika pisze: ↑04 paź 2018, 22:40
czy ktoś z Was rozważał tapicerkę MIX (skóra ekologiczna/materiał)? widzieliście ją na żywo?
Mam taką w moim Karoq-u według mnie najładniejsza. Na żywo jeszcze lepsza.
Powiem szczerze, że wygląda bardzo efektownie a jak z jej dbaniem?
Nie zauważyłem żadnych trudności w utrzymaniu czystości. Narazie tylko odkurzam i jest spoko. Ale myślę nad tym aby zabezpieczyć elementy z ekoskóry jakimś środkiem do konserwacji, aby nie traciły na wyglądzie. Część materiałowa jest taka trochę śliska w dotyku i myślę że jakieś większe zabrudzenia bez problemu dało by się usunąć
sam jestem na etapie dogadywania z dealerem i jest szansa, że za parę miesięcy też będę właścicielem Karoqa a teraz chodzi mi po głowie właśnie taka tapicerka mix, która bardzo mi się podoba jest tylko jeden problem - wszelkie meble, które do tej pory kupowałem do domu ze skórą eko po 5-6 latach zaczynały się sypać i rozpadać. Bardzo boję się, że podobnie byłoby tutaj a chciałbym tym autem pojeździć jednak zdecydowanie dłużej. Macie jakieś doświadczenia jak to z trwałością takich materiałów w przypadku Skody wygląda?