Szaraq pisze: ↑06 mar 2018, 10:21
Witam, zamówiony w listopadzie 2017 Karoq 1,5 DSG Style plus dodatki już "zamrożony" do produkcji. Przybliżony termin to 16 tydzień. Podobno w marcu jest przerwa technologiczna? Ciekawe czy nie będzie więcej opóźnień?
Jaką masz specyfikację i kolor?
Też zamówiłem 1,5 DSG Style plus dodatki, ale w lutym i również mam zaplanowaną produkcję na 16 tydzień.
Dziś dostałem potwierdzenie produkcji mojego Karoqa na 11 tydzień, a więc przyszły tydzień.... czas odbioru więc się zbliża
Autko zamówione w 2017 r. przed świętami - 1.5 STYLE DSG - Czarny metalik.
Zamówiony w listopadzie, odebrany przed końcem lutego (1.5 TSI, manual, varioflex, canton, tapicerka mix, kolor quartz grey), planowany odbiór był na koniec marca więc prawie miesiąc przed czasem.
Anna pisze: ↑13 mar 2018, 15:24
Zamówiony w listopadzie, odebrany przed końcem lutego (1.5 TSI, manual, varioflex, canton, tapicerka mix, kolor quartz grey), planowany odbiór był na koniec marca więc prawie miesiąc przed czasem.
Kiedy dostałaś info z salonu, że odbierzesz miesiąc wcześniej?
Zacząłem mieć cichą nadzieję, że i w moim przypadku produkcja będzie szybciej, niż w 16 tygodniu roku
Anna pisze: ↑13 mar 2018, 15:24
Kiedy dostałaś info z salonu, że odbierzesz miesiąc wcześniej?
Zacząłem mieć cichą nadzieję, że i w moim przypadku produkcja będzie szybciej, niż w 16 tygodniu roku
Weź mnie nawet nie denerwuj - zamawialiśmy tego samego dnia te samo auto i ja mam 25 tydzień roku. Mnie to by się naprawdę przydało przyspieszenie
michalw pisze: ↑13 mar 2018, 20:59
Weź mnie nawet nie denerwuj - zamawialiśmy tego samego dnia te samo auto i ja mam 25 tydzień roku. Mnie to by się naprawdę przydało przyspieszenie
Ty mógłbyś wskoczyć na moje miejsce, a ja np. na 12 tydzień
chojnaś pisze: ↑13 mar 2018, 21:30
Czy ktoś ma informacje na jakiej podstawie dealerzy podają czas realizacji zamówienia? Czy mają wejście na plan zamówień i obciążeń fabryk?
zapewne tak, ale poczekajmy na oficjalne stanowisko naszego handlowca ze Skody