Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
A więc jest, teraz tylko formalności. Jeszcze raz dzięki za wszystkie komentarze, widzimy się na innych wątkach.....
-
greg_brzesko
- Samochód: Opelbzafira
Witam wszystkich oczekujących. Ja swojego Karoqa 1.5tsi Style, manual + tech bolero+hak+kolo,zapasowe, zamawiałem 2 lipca, a odebrałem 29 wrzesnia. 
to chyba niesamowicie szybko? Ja 2.0 zamawiałem jakies 2 tyg temu i mam termin w umowie na 31 maja..greg_brzesko pisze: ↑01 paź 2023, 11:17 Witam wszystkich oczekujących. Ja swojego Karoqa 1.5tsi Style, manual + tech bolero+hak+kolo,zapasowe, zamawiałem 2 lipca, a odebrałem 29 wrzesnia.![]()
-
Grzegorz
- Samochód: Karoq Sportline 2.0 TSI, DSG, 4x4, 2023r
Na 2.0 się czeka około 8 miesięcy to norma.psychogol pisze: ↑01 paź 2023, 16:57to chyba niesamowicie szybko? Ja 2.0 zamawiałem jakies 2 tyg temu i mam termin w umowie na 31 maja..greg_brzesko pisze: ↑01 paź 2023, 11:17 Witam wszystkich oczekujących. Ja swojego Karoqa 1.5tsi Style, manual + tech bolero+hak+kolo,zapasowe, zamawiałem 2 lipca, a odebrałem 29 wrzesnia.![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Najwidoczniej coś pomógł ten priorytet bo właśnie dostałem informację o zatwierdzonym 44 tygodniu produkcji.freshcie pisze: ↑19 wrz 2023, 17:32 U mnie zamówienie z 13.06 póki co bez tygodnia produkcji. Dostałem jedynie informację od handlowca, że pisał do importera aby nadać priorytet mojemu zamówieniu (cokolwiek to znaczy, faktycznie istnieje coś takiego jak lista priorytetowa?)
Sportline 2.0 TSI, amundsen, canton, elektryczna klapa bagażnika, travel Assist, winter plus, trójstrefowy climatronic, dojazdówka, vega 19”
Karoq Sportline 2.0 TSI zamówiony 1.03.2023. Wczoraj dostałem informację, że może do końca października będzie w salonie. Teoretycznie datę końca produkcji miał na 30.09, ale nie było nowej aktualizacji od tygodnia.
A czy ktoś oczekuje na Sportline 1.5 TSI Automat? Jak długo? Ja mam zamówienie z połowy marca br.
-
kamska
- Samochód: Karoq 2.0 TDI Sportline 2022r.
Mój Karoq został wyprodukowany 29 czerwca 2022r ( faktycznie 28), odebrałem 18 lipca w moje imieniny. Bardzo szybkoPeWu pisze: ↑30 maja 2022, 19:36I jak sytuacja, coś się zmieniło?kamska pisze: ↑05 maja 2022, 21:25 Witam ponownie,
Mam już wstępny tydzień produkcji mojego Sportline- połowa czerwca, SZOK bo 14stego kwietnia złożyłem jako jeden z pierwszych zamówienie w PL ( możliwość zamawiania FL od 13kwietnia wieczorem)
Mam pytanie, ile czasu czekaliście od produkcji do przyjazdu autka do salonu?? w sensie wyprodukują np 1 lipca a którego będzie u dealera? Sama produkcja mieści się podobno w 1dobie.
A jeszcze nadmienię produkcja trwała ok 4 dni.
-
Olo
- Samochód: Skoda Karoq 1.5tsi DSG Style + dodatki
Chyba rok i 4 dni.
Ja zamówienie złożyłem na początku lipca 2023 i z tego co mam informację to jeszcze nie trafił do kolejki do wyprodukowania (tj. nie ma dla niego podanej daty kiedy można się go spodziewać).
Czy to normalne? Widzę że model 1.5 TSI powinien się w miarę szybko wyprodukować. Czy dodatkowe wyposażenie (jak np. Vario Flex) może tak wydłużyć okres oczekiwania?
Czy to normalne? Widzę że model 1.5 TSI powinien się w miarę szybko wyprodukować. Czy dodatkowe wyposażenie (jak np. Vario Flex) może tak wydłużyć okres oczekiwania?