zgubiony kluczyk
zgubiony kluczyk
Czy dorabiał ktoś może wtórnik kluczyka w ASO? Zgubiłem jedyny kluczyk do Karoq z 2018 roku. Muszę jechać na lawecie do serwisu w poniedziałek, ale nie wiem na jakie koszta się przygotować i jak długo będzie to trwało. Jeżeli ktoś musiał kiedyś wyrabiać całkiem nowy klucz to byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informacje!
Re: zgubiony kluczyk
Ja kiedyś dorabiałem kluczyk do vw, zamówienie trwało 2 tygodnie plus później około 2-3h na zakodowanie. Nie wiem jak jest teraz ale nie wiem czy dostaniesz od ręki. Zapłaciłem wtedy coś około 500-600zł dokładnie nie pamiętam bo to było parę ładnych lat temu.
Ja na Twoim miejscu najpierw zadzwoniłbym do serwisu i zapytał co i jak. Żeby nie wyszło że pojedziesz z autem na lawecie, okaże się że musisz czekać, a przez ten czas nie będą chcieli trzymać Twojego auta u siebie na parkingu.
Ja na Twoim miejscu najpierw zadzwoniłbym do serwisu i zapytał co i jak. Żeby nie wyszło że pojedziesz z autem na lawecie, okaże się że musisz czekać, a przez ten czas nie będą chcieli trzymać Twojego auta u siebie na parkingu.