Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Nie wiem gdzie Wy zamawiacie swoje Karoce, bo ja swoją zamówiłem 08.02.2018 i w sobotę 24.03.2018 będę odbierał. (wszystkie formalności załatwiłem już dzisiaj). Wersja style + pakiet komfort, kolor lava blue (podobno jakiś problem w produkcji - tak pisaliście), silnik 1.5 DSG parę dodatków m.in. hak, el szyba, podgrzewana kierownica i tak krytykowany Canton. Fotele zwykłe z przodu i z tyłu, bez dodatków typu (LANE ASSIST, BLIND SPOT DETECT, TRAFFIC JAM ASSIST, EMERGENCY ASSIST i PARK ASSIST).
Krzysztof brawo Ty 
-
batman_xp1
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI, Style
Ja zamawiałem 02.02 i dziś dostałem informację że jest wyprodukowany. 1.5 TSI,manual, podgrzewana przednia szyba.
Wszystkie ostatnie wypowiedzi, moje również o przesuniętym terminie ze względu na szybę nie przynoszą żadnych konkretów
Ktoś wcześniej napisał, że odbiór Karoqa to loteria, co jest największym konkretem całego tego wątku. Jedni mają szczęście, inni nie 
ja zamówiłem w połowie lutego - planowany termin produkcji to 21 tydzień (1.5 DSG STYLE + parę dodatków)
Mój dziś dotarł do centrali do Poznania (zamówiony w Grudniu) - ciekawe po ilu dniach dotrze do dealera i kiedy będą dokumenty do rejestracji.
-
pkrzysiekp
Podpowiedz którego grudnia zamawiałeś i pochwal się jak go odbierzesz aby wiedzieć jaki jest czas oczekiwania na dostawę z Poznania
Zazwyczaj około tygodnia, ale możemy sprawdzić jak zadziałają 
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Wczoraj dzwoniłem do salonu o potwierdzenie terminu odbioru tj koniec marca początek kwietnia. Niestety, Pani wyliczyła mi tygodnie produkcji, kontroli technicznej auta, dostawy do Poznania a następnie dostawy do salonu. Wyszło, że koniec maja /początek czerwca 2018 będę miał odbiór samochodu. W sumie okres oczekiwania na karoqa wyszedł mi 4 miesiące!! Nie wiem czy to dużo cz może być??
Mi wyjdzie 4,5 - 5 miesięcy jeśli termin produkcji zostanie utrzymany. Ale w zasadzie od początku dealer mówił, że tyle się średnio czeka. Tobie obiecali auto po 1,5-2 miesiącach chyba żebyś tylko kupił u nich