Czas oczekiwania na Karoqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Karoqa
Krzysztof

Re: Czas oczekiwania na Karoqa

Post autor: Krzysztof »

Nie wiem gdzie Wy zamawiacie swoje Karoce, bo ja swoją zamówiłem 08.02.2018 i w sobotę 24.03.2018 będę odbierał. (wszystkie formalności załatwiłem już dzisiaj). Wersja style + pakiet komfort, kolor lava blue (podobno jakiś problem w produkcji - tak pisaliście), silnik 1.5 DSG parę dodatków m.in. hak, el szyba, podgrzewana kierownica i tak krytykowany Canton. Fotele zwykłe z przodu i z tyłu, bez dodatków typu (LANE ASSIST, BLIND SPOT DETECT, TRAFFIC JAM ASSIST, EMERGENCY ASSIST i PARK ASSIST).

Sponsor

Kalinski

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Sponsor

AUTO-PAK

tborowsk

Post autor: tborowsk »

Krzysztof brawo Ty ;)

batman_xp1
Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI, Style

Post autor: batman_xp1 »

Ja zamawiałem 02.02 i dziś dostałem informację że jest wyprodukowany. 1.5 TSI,manual, podgrzewana przednia szyba.

tborowsk

Post autor: tborowsk »

Wszystkie ostatnie wypowiedzi, moje również o przesuniętym terminie ze względu na szybę nie przynoszą żadnych konkretów :) Ktoś wcześniej napisał, że odbiór Karoqa to loteria, co jest największym konkretem całego tego wątku. Jedni mają szczęście, inni nie :)

bzylak

Post autor: bzylak »

ja zamówiłem w połowie lutego - planowany termin produkcji to 21 tydzień (1.5 DSG STYLE + parę dodatków)

matt97
Samochód: Karoq 1.5 TSI DSG

Post autor: matt97 »

Mój dziś dotarł do centrali do Poznania (zamówiony w Grudniu) - ciekawe po ilu dniach dotrze do dealera i kiedy będą dokumenty do rejestracji.

pkrzysiekp

Post autor: pkrzysiekp »

Podpowiedz którego grudnia zamawiałeś i pochwal się jak go odbierzesz aby wiedzieć jaki jest czas oczekiwania na dostawę z Poznania

Awatar użytkownika
Carly_pl

Post autor: Carly_pl »

Zazwyczaj około tygodnia, ale możemy sprawdzić jak zadziałają :)
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało :)

dziadek0

Post autor: dziadek0 »

Wczoraj dzwoniłem do salonu o potwierdzenie terminu odbioru tj koniec marca początek kwietnia. Niestety, Pani wyliczyła mi tygodnie produkcji, kontroli technicznej auta, dostawy do Poznania a następnie dostawy do salonu. Wyszło, że koniec maja /początek czerwca 2018 będę miał odbiór samochodu. W sumie okres oczekiwania na karoqa wyszedł mi 4 miesiące!! Nie wiem czy to dużo cz może być??

michalw

Post autor: michalw »

Mi wyjdzie 4,5 - 5 miesięcy jeśli termin produkcji zostanie utrzymany. Ale w zasadzie od początku dealer mówił, że tyle się średnio czeka. Tobie obiecali auto po 1,5-2 miesiącach chyba żebyś tylko kupił u nich :-)

ODPOWIEDZ