Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Właśnie z tego powodu zrezygnowałem z Karoqa. Część ludzi musi mieć samochód na konkretny termin. VAG generalnie przeliczył się i nie przewidział tak dużego zainteresowania tym silnikiem.
Bardzo słabe to jest.
Bardzo słabe to jest.
- Lucien
- Samochód: VW Tiguan 2.0 TSI 4x4 190KM
3008:
Ani na tak ani na nie
Ja się napaliłem na Karoqa i po odbiorze się tego trzymam. Zmiana auta co 3-4 lata mnie nie rajcuje.
Na brak auta lub doczekanie do odbioru są rozwiązania jak wypożyczalnia (można się zmieścić poniżej raty kredytowej/leasingowej) lub kupno czegoś co jeździ za małą kasę. Wybrałem 2 opcję - Scenic '99 za 2500 zł dał się polubić przez 4 miesiące. Tym bardziej przesiadka na Koroqa była ciekawsza i przyjemniejsza.
Nie oceniam wyborów to są indywidualne sprawy...
Ani na tak ani na nie

Ja się napaliłem na Karoqa i po odbiorze się tego trzymam. Zmiana auta co 3-4 lata mnie nie rajcuje.
Na brak auta lub doczekanie do odbioru są rozwiązania jak wypożyczalnia (można się zmieścić poniżej raty kredytowej/leasingowej) lub kupno czegoś co jeździ za małą kasę. Wybrałem 2 opcję - Scenic '99 za 2500 zł dał się polubić przez 4 miesiące. Tym bardziej przesiadka na Koroqa była ciekawsza i przyjemniejsza.
Nie oceniam wyborów to są indywidualne sprawy...

-
pkrzysiekp
Dzisiaj dzwoniłem do swojego dealera. Nie chciał nawet potwierdzić zmienionego terminu z 15 na 25 tydzień (auto zamówione w grudniu). Nie wiem czy zdążę przed wakacjami. Dzisiaj też zacząłem konfigurować KIa Sportage, ale nie wiem jak tam jest z terminami. 
Dzisiaj również wykonałem telefon do dealera.
Auto zamówienie 19.12.17, termin odbioru podany przy zamówieniu przełom marca/kwietnia. Pod koniec marca termin przesunięty na koniec kwietnia. W dniu dzisiejszym otrzymałem informację, że termin odbioru to nie wcześniej niż połowa maja.
Auto zamówienie 19.12.17, termin odbioru podany przy zamówieniu przełom marca/kwietnia. Pod koniec marca termin przesunięty na koniec kwietnia. W dniu dzisiejszym otrzymałem informację, że termin odbioru to nie wcześniej niż połowa maja.
Karoq zamówiony 23.02.2018, mam odebrać w połowie Kwietnia. Karoq 2.0 TDI 4x4 DSG. Planowany był do odbioru na połowę Maja.
- Lucien
Taka niespodziewana przewaga TDI nad TSILuki_mol pisze:Karoq zamówiony 23.02.2018, mam odebrać w połowie Kwietnia. Karoq 2.0 TDI 4x4 DSG. Planowany był do odbioru na połowę Maja.

- Lucien
Spóźnione życzenia świąteczne od kolegów z forum hiszpańskiego Karoqa, gdzie wątek "Czas oczekiwania..." zawiera 1959 wpisów. Ten kolega kupił w końcu Atece.
Swoją drogą tej funkcji SUVa bym się nie domyślił

Swoją drogą tej funkcji SUVa bym się nie domyślił

-
marcin
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5TSI 150KM
z tego co mój mówił przy odbiorze to TDI w miesiąc/ półtora masz do odbioru.
ufff... dobrze ze zdecydowałem sie na zamówienie na początku stycznia
ufff... dobrze ze zdecydowałem sie na zamówienie na początku stycznia
Przed świętami dzwoniłem do dealera i termin przesunięty z 25 na 19 tydzień. Jeszcze szybką zmianę tapicerki zrobiłem i termin został bez zmian. 
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2018, 18:33 przez zagi, łącznie zmieniany 1 raz.
Samochod zamowiony w polowie lutego termin na 21 tydzien pozniej przesunal sie na 26 tydzien. Po zmianie opon na braga termin 19 tydzien. Dzis telefon samochod juz do odbioru
silnik 1.5 tsi style varioflex dach panoramiczny.