1. dla mnie zbyt mały zbiornik paliwa. w Roomsterze miałem 55L i teraz przy wyższym spalaniu brakuje mi tych 5 litrów - wskazówka jakoś szybciej się przesuwa na tarczy i trzeba szybciej jechać na stacje... mogli dać jednak więcej,
2. spalanie.... jestem lekko zawiedziony - na trasie najniżej udało się zrobić 6,8l, generalnie w codziennym użytkowaniu - miasto 70%, trasa 30% wychodzi ca 8-9 l., co przy pkt. 1 jest bardzo denerwujące.... Nie wiem jak niektórzy robią tak dobre wyniki spalania ale ja uważam, że nie jeżdżę jakoś ostro... może z czasem to się jeszcze unormuje
3. nie mam nawigacji - korzystam z apple car - i w takim połączeniu nie mogę korzystać z yanosika... nie przewidziałem tego. Ale generalnie aplikacja od Appla działa bardzo płynnie. Za dużo tutaj ograniczeń.
4. w trybie apple car nie można sterować telefonem z poziomu kierownicy - przynajmniej u mnie.
5. jakość wykonania w środku ok ale jakość niektórych plastików przy drzwiach bardzo słaba -wręcz mam wrażenie, że przy zamykaniu drzwi od wewnątrz coś trzeszczy i się ugina plastik - źle do wygląda.
To chyba na tyle minusów - plusy w osobnej wiadomości (będzie ich znacznie więcej
Jaki są Wasze odczucia ?