Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
W Kodiaqu zwyżka za 190KM zamiast 180KM w 2.0tsi wyniesie ok 2.000 zł.
Jeśli chodzi o ten silnik w Karoqu, to prawdopodobnie będzie występować tylko jako wersja RS. Jeżeli faktycznie tak będzie to ciężko nawet podejrzewać jak będzie z cenami, bo pakiety RS rządzą się swoimi prawami zarówno jeśli chodzi o poziom wyposażenia jak i cenę..
Jeśli chodzi o ten silnik w Karoqu, to prawdopodobnie będzie występować tylko jako wersja RS. Jeżeli faktycznie tak będzie to ciężko nawet podejrzewać jak będzie z cenami, bo pakiety RS rządzą się swoimi prawami zarówno jeśli chodzi o poziom wyposażenia jak i cenę..
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Ciekaw jestem jakie światła LED z tyłu ma Ambition. Czytałem, że Wielkiej Brytanii są dwa typy tych świateł "low functionality" i "high functionality". Jeśli dobrze zrozumiałem, to "low functionality" nie ma części paska ledowego na klapie bagażnika (?)mans pisze: ↑18 kwie 2018, 11:33MichalO pisze: ↑16 kwie 2018, 21:56 Mój też czeka. Jak go zamawiałem to nigdzie nie mogłem znaleźć zdjęć reflektorów z wersji Ambition, teraz widzę, że światłą do jazdy dziennej zintegrowane są ze światłami przeciwmgielnymi. Wydaje mi się, że w wersji Style są one jako cienki pasek poniżej głównych reflektorów.
-
marcin
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5TSI 150KM
przed chwila czysto teoretycznie zacząłem konfigurować Atecę 2.0TSI i przy ponad 150 tyś zł przestałem.mans pisze: ↑18 kwie 2018, 11:45 ]
Ja z Karoqiem 1.5 TSI dałem sobie na razie na wstrzymanie bo na razie brak napędu 4x4 do tej jednostki i czekam na wprowadzenie 2.0 TSI 190KM DSG7 4X4 przez Skodę do tego modelu![]()
Trochę to dziwne bo w siostrzanym Seacie Ateca ten silnik jest dostępny i to w topowej wersji FR
Jednak jeszcze nie dla mnie taka konfiguracja. Musi mi wystarczyć mój Kuraq 1.5TSI
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Jest dokładnie tak jak napisałeś Kraq
W Karoqu będzie to wyglądało tak samo jak przypadku większego Kodiaqa
Style...
https://www.skoda-dobron.pl/assets/bulk ... 262955.JPG
Ambition...
https://www.skoda-dobron.pl/assets/bulk ... 315585.JPG
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Vw T-Roc z tym silnikiem kosztuje 125tys. zł przed konfiguracją
Dlatego rozum podpowiada, że jak 2.0 TSI 190KM DSG7 4X4 to tylko Kodiaq
Jak oglądałem na parkingu to świeciły się tylko światłą z przodu (dzienne), jeśli tak to będzie z tyłu trochę dziwnie wyglądać. Czy to znaczy że ta listwa na klapie nie świeci?
W wersji Ambition świeci się tylko na nadwoziu, w Style również na klapie
-
batman_xp1
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI, Style
Ja dziś odebrałem swoje auto i ku mojemu zdziwieniu nie ma pasków podświetlenia ambiente na tylnych drzwiach. Wersja style. W O3 fl były na tylnych drzwiach, ale nie było tych przednich które doszły w karoqu.
Nie oglądałeś Karoqa w salonie przed złożeniem zamówienia? Tylne drzwi nie miały i nie mają ledowych pasków ambiente. Wszystko to masz opisane w instrukcji obsługibatman_xp1 pisze: ↑18 kwie 2018, 19:56 Ja dziś odebrałem swoje auto i ku mojemu zdziwieniu nie ma pasków podświetlenia ambiente na tylnych drzwiach. Wersja style. W O3 fl były na tylnych drzwiach, ale nie było tych przednich które doszły w karoqu.
- Bomber
- Samochód: Karoq 2,0 TDI 4x4 Style - sprzedany
A ja mam tkie pytanie dot. czerwonych odblasków /lampek w drzwiach przednich od wewnątrz: to odblaski czy lampki jak w np. Octavii 3? U mnie się nie świecą (Style) a nie będę tego wydłubywał
i sprawdzał. Mnie to osobiście nie przeszkadza lae pytam z ciekawośći. 
Pozdrawiam,
Bomber
Karoq 2,0 TDI 4x4 Style DSG
Bomber
Karoq 2,0 TDI 4x4 Style DSG