Czas oczekiwania na Karoqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Karoqa
Szaraq
Samochód: Karoq 1.5 Style 150KM DSG

Re: Czas oczekiwania na Karoqa

Post autor: Szaraq »

Mój szary biznes Style 1.5DSG z dodatkami dotarł do kraju ;-) Wreszcie jest jakieś światełko w tunelu... Bardzo długim tunelu bo auto zamówione w listopadzie 2017!!! Mam nadzieję że na początku czerwca będzie pierwsza przejażdżka ;-)

Sponsor

Kalinski

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Sponsor

AUTO-PAK

michalw

Post autor: michalw »

Szaraq pisze: 24 maja 2018, 11:33 Mój szary biznes Style 1.5DSG z dodatkami dotarł do kraju ;-) Wreszcie jest jakieś światełko w tunelu... Bardzo długim tunelu bo auto zamówione w listopadzie 2017!!! Mam nadzieję że na początku czerwca będzie pierwsza przejażdżka ;-)
Koniecznie wstaw zdjęcia bo też zamówiłem szary biznes (do odbioru w lipcu) - a nikt na forum tym kolorem jeszcze się nie pochwalił

michjed
Samochód: Skoda Karoq Style 1,5 TSI DSG

Post autor: michjed »

michalw pisze:
Szaraq pisze: 24 maja 2018, 11:33 Mój szary biznes Style 1.5DSG z dodatkami dotarł do kraju ;-) Wreszcie jest jakieś światełko w tunelu... Bardzo długim tunelu bo auto zamówione w listopadzie 2017!!! Mam nadzieję że na początku czerwca będzie pierwsza przejażdżka ;-)
Koniecznie wstaw zdjęcia bo też zamówiłem szary biznes (do odbioru w lipcu) - a nikt na forum tym kolorem jeszcze się nie pochwalił
Ale już zamówiłeś więc jak będzie brzydki to co zrobisz ? Obrazek Zmienisz kolor i przesuniesz się w kolejce. Jak za komuny trzeba brać co jest bo nie wiadomo kiedy następnym razem będzie .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG

michalw

Oczywiście, że nic nie zrobię. Ten kolor widziałem na żywo ale tylko Superbie, gdzie mi się podobał. A zdjęcia obejrzeć chcę tylko z ciekawości.

michjed
Samochód: Skoda Karoq Style 1,5 TSI DSG

Post autor: michjed »

michalw pisze:Oczywiście, że nic nie zrobię. Ten kolor widziałem na żywo ale tylko Superbie, gdzie mi się podobał. A zdjęcia obejrzeć chcę tylko z ciekawości.
Ja już nie oglądam, szkoda nerwów jeszcze coś mi się nie spodoba Obrazek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG

michalw

Czymś się trzeba zająć przez te 4-5 miesięcy czekania ;)

p690

Post autor: p690 »

1.5 TSI DSG Style biały metalizowany z mnogością dodatków - zamówiony 3.03, termin produkcji 24 tydzień.
Dzisiaj potwierdzony !
:shock:

borubar

Post autor: borubar »

Karoq 1,5 TSI DSG Style +kamera, zamówiony w połowie lutego. Wczoraj telefon z salonu, że auto dotarło i odbiór 30 maja.
Od początku była informacja, że odbiór będzie pod koniec maja, wyrobili się :)
Kolor blue lava, na żywo widziałem tylko na kodiaqu i robił wrażenie, karoq widziany tylko na zdjęciach. Widział ktoś? Jak oceniacie bo troszeczkę się boję czy pasuje:D
Ostatnio zmieniony 24 maja 2018, 20:12 przez borubar, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoda Karoq 1.5 TSI DSG, Style, Blue Lava 2018

zagi
Samochód: Skoda Karoq Style 1.5TSI

Post autor: zagi »

michalw pisze: 24 maja 2018, 13:50

Obrazek

Obrazek

Mój już w Poznaniu w poniedziałek odbiór :)

michalw

zagi pisze: 24 maja 2018, 20:09 Mój już w Poznaniu w poniedziałek odbiór :)
To jest szary biznes bo taki troszkę jasny? Może to słońce tak powoduje.
Zamawiałeś w salonie na Obornickiej? Ja też w Poznaniu zamawiałem. Ile czekałeś na auto?

ODPOWIEDZ