Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Mój szary biznes Style 1.5DSG z dodatkami dotarł do kraju
Wreszcie jest jakieś światełko w tunelu... Bardzo długim tunelu bo auto zamówione w listopadzie 2017!!! Mam nadzieję że na początku czerwca będzie pierwsza przejażdżka 
Koniecznie wstaw zdjęcia bo też zamówiłem szary biznes (do odbioru w lipcu) - a nikt na forum tym kolorem jeszcze się nie pochwalił
Ale już zamówiłeś więc jak będzie brzydki to co zrobisz ?michalw pisze:Koniecznie wstaw zdjęcia bo też zamówiłem szary biznes (do odbioru w lipcu) - a nikt na forum tym kolorem jeszcze się nie pochwalił
Zmienisz kolor i przesuniesz się w kolejce. Jak za komuny trzeba brać co jest bo nie wiadomo kiedy następnym razem będzie .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG
Oczywiście, że nic nie zrobię. Ten kolor widziałem na żywo ale tylko Superbie, gdzie mi się podobał. A zdjęcia obejrzeć chcę tylko z ciekawości.
Ja już nie oglądam, szkoda nerwów jeszcze coś mi się nie spodobamichalw pisze:Oczywiście, że nic nie zrobię. Ten kolor widziałem na żywo ale tylko Superbie, gdzie mi się podobał. A zdjęcia obejrzeć chcę tylko z ciekawości.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG
Czymś się trzeba zająć przez te 4-5 miesięcy czekania 
1.5 TSI DSG Style biały metalizowany z mnogością dodatków - zamówiony 3.03, termin produkcji 24 tydzień.
Dzisiaj potwierdzony !

Dzisiaj potwierdzony !
Karoq 1,5 TSI DSG Style +kamera, zamówiony w połowie lutego. Wczoraj telefon z salonu, że auto dotarło i odbiór 30 maja.
Od początku była informacja, że odbiór będzie pod koniec maja, wyrobili się
Kolor blue lava, na żywo widziałem tylko na kodiaqu i robił wrażenie, karoq widziany tylko na zdjęciach. Widział ktoś? Jak oceniacie bo troszeczkę się boję czy pasuje:D
Od początku była informacja, że odbiór będzie pod koniec maja, wyrobili się
Kolor blue lava, na żywo widziałem tylko na kodiaqu i robił wrażenie, karoq widziany tylko na zdjęciach. Widział ktoś? Jak oceniacie bo troszeczkę się boję czy pasuje:D
Ostatnio zmieniony 24 maja 2018, 20:12 przez borubar, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoda Karoq 1.5 TSI DSG, Style, Blue Lava 2018