Pojawił się cennik nr KA1XST18181801B, ale nie ma w nim żadnych zmian cen. Jedyne zmiany (poza poprawą literówki), to:
Możliwość zamówienia zawieszenia adaptacyjnego DCC (za 4600 zł), ale z następującą adnotacją: Dostępne wyłącznie dla silnika 2.0 TDI 4x4, opcja z ograniczoną dostępnością.
Nakładki plastikowe na nadkolach nie wymagają już napędu 4x4.
Zauważyłem niepokojącą rzecz: Gdzieś na początku marca pojawił się nowy cennik z tym samym nr wersji, ale z jedną rzeczą: Zniknęła zupełnie opcja KESSY GO, która była domyślna w wersji Ambition. Ktoś może coś więcej powiedzieć na ten temat? Kto z Was dostał też Karoqu z kluczkiem mechanicznym ?
W wesji ambition w cenniku było: KESSY GO - bezkluczykowe uruchamianie silnika ... Teraz nie ma. Podobno samochody zamówione od grudnia do lutego w wersji ambition przyjeżdzają z tradycyjną stacyjką (bez przycisku), tak twierdzi dealer.
Może ktoś ma informacje, czy skoda przewiduje zwrot różnicy w cenie lub inna formę rekompensaty i jak to uzyskać.
Darem pisze: ↑03 kwie 2018, 21:29
W wesji ambition w cenniku było: KESSY GO - bezkluczykowe uruchamianie silnika ... Teraz nie ma. Podobno samochody zamówione od grudnia do lutego w wersji ambition przyjeżdzają z tradycyjną stacyjką (bez przycisku), tak twierdzi dealer.
Może ktoś ma informacje, czy skoda przewiduje zwrot różnicy w cenie lub inna formę rekompensaty i jak to uzyskać.
Tylko się cieszyć z takiego rozwiązania, czyli z normalnej stacyjki. Może zrozumieli w Skodzie, że powinien być wybór w Karoqu, albo tradycyjna stacyjka albo system bezkluczykowy.
Tylko się cieszyć z takiego rozwiązania, czyli z normalnej stacyjki. Może zrozumieli w Skodzie, że powinien być wybór w Karoqu, albo tradycyjna stacyjka albo system bezkluczykowy.
Mi akurat zależało na KESSY GO i za to zapłaciłem. I nie dostałem. Wybór niech będzie jak najbardziej, ale uczciwy
Podejrzewam, że jak coś jest w standardzie wyposażenia, to mogą to usunąć bez żadnych konsekwencji. Powiedzą, że nastąpiła zmiana wyposażenia podstawowego, a to nie ma wpływu na wysokość ceny bazowej.