Czas oczekiwania na Karoqa
- Andrew1962
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Po wyłączeniu jest normalnie
Ja po prostu chyba za stary już jestem na takie nowinki 
Nie, nie jesteś za stary w karoqu ten system jest irytujący. Szczególnie gdy toczysz się powolutku do skrzyżowania, patrzysz w lewo, jest całkiem ok i już chcesz skręcać w prawo a tu ....system stop brak wspomagania itd.Andrew1962 pisze:Po wyłączeniu jest normalnieJa po prostu chyba za stary już jestem na takie nowinki
. Jest to dziwne bo w fabii tez jest ale tak nie działa.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG
- Andrew1962
Oooo właśnie. Ja wycofywałem z parkingu zatrzymałem się i chciałem ruszyć do przodu a silnik się wyłączył! Irytujące jeśli tak będzie działał!
-
BEATA&KRZYSZTOF
Krzysztof jak jedzie superb/em to zanim ruszy wyłącza s/s i tak za każdym razem, ale ma wtedy święty spokój
.
Bardziej mnie zastanawiało, czy coś takiego jak gaśnięcie silnika następuje też przy wyłączonym s/s tak jak ktoś pisał na forum, że u niego tak bywa.
Bardziej mnie zastanawiało, czy coś takiego jak gaśnięcie silnika następuje też przy wyłączonym s/s tak jak ktoś pisał na forum, że u niego tak bywa.
Manual czy DSG?Andrew1962 pisze: ↑12 mar 2019, 16:19 Witajcie!
Autko dzisiaj odebrane i pierwsze 30 km zrobione.
Żadnego kangurowania nie zauważyłem natomiast system s/s działa mi na nerwy![]()
Tak więc dokładnie po 5 miesiącach Kurak jest mój![]()
Życzę wszystkim takiego albo i krótszego czasu oczekiwania.
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
- Andrew1962
Manualna 
No to może kangura wypędzili, a teraz przyspieszą z produkcją...
Czas oczekiwania na Karoqa
Można to wyłączyć, pewnie w twoim mieście jest ktoś taki jak kolega Eldar, który potrafi takie czary robićAndrew1962 pisze:Oooo właśnie. Ja wycofywałem z parkingu zatrzymałem się i chciałem ruszyć do przodu a silnik się wyłączył! Irytujące jeśli tak będzie działał!
. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk v
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG
- Andrew1962
Słuchajcie bo wkurzymy Admina
Nasze posty zaczynają odbiegać od tematu. Kwestię tego nieszczęsnego s/s lepiej rozważać w "problemach..."
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk