Właściciele, czy możecie zobaczyć czy faktycznie to tak wygląda w Karoqu? Jeżeli tak to co o tym można myśleć...
tak to rzeczywiście mniej więcej wygladało jak oglądałem przy odbiorze. Sam wygląd to poboczna kwestia bo to pod siedzeniem jest mocno schowane, jednak rzeczywiście się zastanowie nad kupnem, żeby mi tam różne dziadostwo nie wpadło.
Dzięki za link i drobiazgi w podobnym klimacie proszę zgłaszać częściej
To zdjęcie wyglada mi na tył Kodiaqa, a nie Karoqa. Karoq chyba nie ma opcji 3-strefowej klimatyzacji, a tutaj na zdjeciu widać właśnie 3-strefową.
Jakość plastików pewnie jest kiepska i po rozgrzaniu może wytwarzać różne nieprzyjemne, szkodliwe zapachy. Może tez zwyczajnie nie pasować.
Osobiście sceptycznie podchodzę do Ali Express po tym jak zamówiłem antenę do routera i przysłali mi totalny shit.
Kolejny "gadżet", ale może się faktycznie przydać. Zamówiłem i już po 30dniach przypłynął.
Montaż banalny, choć na niektorych ogłoszeniach było z taśmą 3M, ja mam bez i trzyma się między wlotem a wykładziną.
marcin pisze: ↑30 sie 2018, 21:46
Kolejny "gadżet", ale może się faktycznie przydać. Zamówiłem i już po 30dniach przypłynął.
Montaż banalny, choć na niektorych ogłoszeniach było z taśmą 3M, ja mam bez i trzyma się między wlotem a wykładziną.
Dla mnie gadżet całkowicie niepraktyczny. Raz, że blokuje wypływ powietrza z otworów. A dwa, że w zimie będzie czuć smród z rozgrzanego plastiku. Tym bardziej, ze to produkt chiński bez żadnego atestu. W skrócie szkoda zdrowia.