Ten kolor jest genialny, chciałam czarny ale teraz nie zamieniłabym go na żaden inny!
Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Niecały tydzień przed tym kiedy pojawił się już w salonie, byłam w szoku w sumie, że tak szybko bo miał być dopiero koło 22 marca
Zaczyna się
Z mojej cichej nadziei skrócenia terminu, dowiedziałem się dziś, że fabryka przesunęła termin produkcji o 2 tygodnie z 16 na 18 tydzień. Czekam na informację czy ten 18 tydzień jest już zamrożony, czy może możliwe są kolejne przesunięcia...
-
M a r c i n
- Samochód: WRX STI 04', Corolla TS 02', Scala 19'
18 tydzień zamrozi się najwcześniej za 2-3 tygodnie. Do tego czasu, nawet 18 tydzień to stricte wirtualny tydzień, który może ulec zmianie 
Planujesz zakup samochodu?
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Zdarzają się sytuacje, że produkcja może powrócić na poprzedni termin. Jak to wygląda z Twojego doświadczenia?M a r c i n pisze: ↑15 mar 2018, 18:42 18 tydzień zamrozi się najwcześniej za 2-3 tygodnie. Do tego czasu, nawet 18 tydzień to stricte wirtualny tydzień, który może ulec zmianie![]()
-
M a r c i n
- Samochód: WRX STI 04', Corolla TS 02', Scala 19'
Loteria.
Zależy od aktualnego "zatowarowania" fabryki. Tygodnie potrafią przeskakiwać o 20 w przód i 20 wstecz. Dlatego sprzedawcy nie informują codziennie kupujących o terminie produkcji - połowa klientów dostała by nagłego zawału
Zależy od aktualnego "zatowarowania" fabryki. Tygodnie potrafią przeskakiwać o 20 w przód i 20 wstecz. Dlatego sprzedawcy nie informują codziennie kupujących o terminie produkcji - połowa klientów dostała by nagłego zawału
Planujesz zakup samochodu?
Dużo dostępnych!
Dużo dostępnych!
-
pkrzysiekp
Masakra z realizacją zamówień. Dzisiaj dowiedziałem się że mój Karoq będzie gotowy na 25 tydzień. Nie wiem czy bym się zgodził na tak długi okres oczekiwania w momencie składania zamówienia, tj ostatni tydzień 2017 r. W trakcie zamówienie planowany termin odbioru był na 15 tydzień 2018 r. Ewidentnie Skoda nie przewidziała zapotrzebowania na ten pojazd. Jeżeli termin ten ulegnie jeszcze przesunięciu zastanawiam się czy jest sens kupować samochód w tym roku bo za pół roku będę miał roczny pojazd.
M a r c i n,
Jak wygląda czas oczekiwania na Kodiaqa? Też są podobne przesunięcia?
Jak wygląda czas oczekiwania na Kodiaqa? Też są podobne przesunięcia?
Na wstępie, jako że to mój pierwszy post na forum, chciałem się przywitać - dzień dobry 
Mój Kurak zamówiony 5.03.2018, info z dziś od dealera: termin produkcji to 26. tydzień.
1.5 TSI DSG, Style, Lava Blue, raczej doposażony
Mój Kurak zamówiony 5.03.2018, info z dziś od dealera: termin produkcji to 26. tydzień.
1.5 TSI DSG, Style, Lava Blue, raczej doposażony
Witam wszystkich,
Mój Karoq 1.5 tsi zamówiony 20.02.2018. Termin na 21 tydzień. Mam nadzieje ze się nie opóźni.
Mój Karoq 1.5 tsi zamówiony 20.02.2018. Termin na 21 tydzień. Mam nadzieje ze się nie opóźni.