Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Życzyłbym sobie, aby Karoq nie stał się drugim Nissanem Q, który autem wybitnym nie jest ale jeździ go w Polsce bardzo dużo... 
Wysypu Karoq'a w Polsce raczej bym się nie spodziewał z racji ceny samochodu. Za niemałe pieniądze jeździmy "tylko Skodą". Dla wielu osób ma to znaczenie. Chętniej kupią właśnie Nissana czy Dacię, bo to też SUV.
Ja czekałem ponad 9 miesięcy i nie żałuję. A co do samej marki, to czwarta Skoda w rodzinie. I myślę, że warta swoich pieniędzy.
Ja czekałem ponad 9 miesięcy i nie żałuję. A co do samej marki, to czwarta Skoda w rodzinie. I myślę, że warta swoich pieniędzy.
Czytając wasze posty ręce mi opadły. Żałuję że nie wszedłem tutaj zanim złożyłem zamówienie.9 miesięcy to niczym ciąża,a ja aż tak cierpliwy to chyba nie jestem. 
Zamów sobie gdzieś indziej coś innego jako alternatywę, najwyżej karoqa nie odbierzesz, długo u dilera stać nie będzie.nec pisze:Czytając wasze posty ręce mi opadły. Żałuję że nie wszedłem tutaj zanim złożyłem zamówienie.9 miesięcy to niczym ciąża,a ja aż tak cierpliwy to chyba nie jestem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG
-
rymimarcin
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG
Nie traććie nadziei! Moje 9 miesięcy wynikało z siedzeń Alcantara. Byłem świadom wyboru. Dealer uprzedził mnie, dwa razy próbował namówić na pełną skórę. Byliśmy z żoną uparci. Potem dopadła nas przerwa produkcyjna i nowa homologacja WLTP.
Namiętnie śledziłem forum brytyjskie, na którym pisali o desancie Karoq'ów na wyspy. Tak jak ktoś wyżej napisał, auto nieźle sprzedaje się na zachodzie. Ale warto było czekać.
Namiętnie śledziłem forum brytyjskie, na którym pisali o desancie Karoq'ów na wyspy. Tak jak ktoś wyżej napisał, auto nieźle sprzedaje się na zachodzie. Ale warto było czekać.
-
BEATA&KRZYSZTOF
- termin niesamowity. Może ktoś kto wcześniej zamówił zrezygnował.rymimarcin pisze: ↑12 lut 2019, 17:30 Ja swojego odebrałem po 87 dniach od zamówienia więc cuda się zdarzają. Powodzenia
Cena Karoqa faktycznie najniższa nie jest, ale skoda o wiele bardziej mi odpowiada łącznie z wyglądem niż nissan. Dotychczas co prawda znałem tylko volvo i opla, ale kilka razy miałem okazję jechać skodą Superb i było super
Termin mam 7 tydzień, ale wolę, aby był na wiosnę. Przynajmniej jedna zmiana opon mi odpadnie.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2019, 10:36 przez BEATA&KRZYSZTOF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
c#Hunter
- Samochód: Karoq Style 1.5TSI
Nie zawsze się tyle czeka, ja zamówiłem 30.09.2018 a wyprodukowali 13.12.2018. Czyli w dwa i pół miesiąca :E 1,5TSI Style manual. Z drugiej strony to nie miał homologacji i dopiero dzisiaj odebrałem.
No i stało się
po 5 miesiącach czekania mój Karoq dotarł do Polski i nocuje w Poznaniu. W przyszłym tygodniu odbiór!